fixfixfix

Efter att ha legat ute i solen en hel dag så är det verkligen skönt att få komma hem, ta en dusch och göra sig iordning. Nu känner jag mig fräsch, men trött som fasen. Skulle nog kunna somna vilken minut som helst, med tanke på att jag gick upp klockan 6, hehe.
Ikväll blir det till att chilla och kaaanske åka och bada igen (Hej ofräschhet.). Ha en bra och sval sommarkväll!

Vårhaga!

Klockan är 06:37, det är lov och jag är vaken! Varför? Jag ska till stallet och rida innan jag ska till Vårhaga och bada. Alicia, Tessie m.fl ska dit också, men eftersom jag tar bussen kommer jag få ligga där själv i typ 2 timmar "/ Lite tråkigt, menmen (:
Tänkte bara säga att updaten antagligen kommer vara sjukt dålig nu i sommar, jag spenderar väldigt mycket tid i stugan. Och där går det alldeles för segt för att man ska orka. Men nu är jag hemma tills imorgon, sen bär det av igen!
Nu får jag nog skynda mig, bussen går vid 7. Ciao!


makeupmakeupmakeup

Var hos en gammal klasskompis och köpte smink. Kom hem med:
Chanel - Irréelle blush, Chanel - Volumizing Lash Powder, John Frieda - Frizz-ease, Lancome - Revitalizing Lip Treatment with Highlighting Effect, Charles Worthington - In Fashion Get Sleek, Charles Worthington - Sheer Brilliance Finishing Wax.
Pris? 280 kronor. Helt okej :)


Back in town

Tillbaka i stan! Ska åka och bada nu så får uppdatera senare igen. Under tiden kan ni roa er med en liten video från när jag och Sandra åkte båt. ENJOY!

Stugan

Just nu sitter jag i stugan och uppkopplingen är SJUKT seg. Tänkte bara slänga en update snabbt, orkar inte ens sitta här när det tar 5 minuter för en sida att öppnas.
På tisdag kommer jag hem till civilisationen igen, vi hörs!

Ha en trevlig Midsommar!

Nu springer jag till bussen och åker till Halmstad! Ha en förjävla trevlig midsommar och som min farmor sa till mig; Drick inte för mycket alkohol, det är alltid kul att minnas ;)

packning pågår

Håller på att packa för fullt, för imorgon bär det av till Halmstad! Känns surt att inte åka till stugan när ALLA kommer vara där, så funderar på att åka dit direkt på söndag :) Inte så ofta hela släkten träffas faktiskt.
Back to packing!

Stalldax!

Dags att springa till bussen om en kvart, ska nämligen (trots mitt handikapp) till stallet och rida idag! Ska rida ut med tjejen som äger Yaya, hon ska nämligen visa mig vägen till ett badställe där man kan bada med hästarna. Och det kan man ju bara inte missa. Tror att man skrittar hela vägen dit så det är säkert lugnt :)

Imorgon är det dags för halmstad, TJOHO! Ser fram emot det sjukt mycket verkligen. Sussie & Gustaf har inget internet där än (tror jag iaf) så det blir nog ingen update nu i helgen. Nej, nu går bussen strax, tjing!


Handikappad

Okej, man kanske inte ska skämta om det och sånt, men just nu känner jag mig verkligen handikappad. Kan inte lyfta eller röra högra armen och mitt vänstra knä tar kål på mig!
Var nämligen ute i stallet med Sandra idag och då fick hon den brilijanta idén att jag skulle hoppa (missförstå mig inte nu, det tog inte många hundradelssekunder innan jag nappade på idén). Sagt och gjort, fram med ett hinder och kör på!

Första gången jag hoppade på henne i princip och det gick superbra. Tills Sandra frågade om hon inte skulle höja. Först ville jag inte, men efter lite om och men så höjde vi ändå. Innan jag började komma mot hindret sa jag till Sandra 'Egentligen borde jag inte hoppa nu! Man ska ju sluta när det går som bäst, hehe'. Vad händer? Jo, Yaya vill inte hoppa och viker av mitt framför hindret. Jag lyckas inte sitta kvar utan ramlar av, landar på något sätt på fötterna och får sedan kasta mig själv på backen för att jag inte kan stå. Märkte ingenting med armen efter en stund och jisses vad ont jag har. Vet själv att man ska hoppa upp direkt för att inte bli avskräckt, men med tanke på både armen och knäet så kände jag inte för att hoppa så högt efterom jag knappt kunde stå eller röra armen, så det fick bli ett 50 cm hinder och sen fick Sandra skritta av henne.

Men det gick ju som sagt bra först och här har ni några småhopp! :)


städning

Sjukt dålig uppdatering - igen.
Idag har jag klippt gräset och sen städat hela dagen! Fick för mig att rensa på mitt rum. Vet inte riktigt hur många kg papper jag kastade, så tillslut tröttnade jag och kastade bara in allt igen. Får ta resten någon annan dag!
Nu ska jag äntligen sätta mig ner och slappna av och fixa ett kollage. Gud va skönt.

Uppdatering: Blir inget kollage. Fastnade med att läsa om College istället, hehe.


bråttom


 

OJOJ! Nu har jag bråttom som fan. Somnade efter jag kom hem från stallet och vaknade nu & ska på kalas. Kuuuul. Känner mig lagom sliten idag också.  återkommer sen :)

Halmstad, here I come!

Nästa helg kommer bli awesome! Why? Jo, jag ska med Sussie och hennes kille till Halmstad över midsommar. Gryyyyyyyyymt! Ser fram emot det nästan lika mycket som jag såg fram emot att åka till Thailand i höstas.
Bara ett problem kvar: VAD FAN SKA JAG HA MED MIG?!

illamående

30 minuter senare: skakis och illamående. Nu undrar jag mest om jag är så jävla otränad eller om det är alldeles för varmt i mitt rum.. Hoppas fan på det sista. Annars skäms jag. Riktigt mycket!

aerobic striptease

Hittade nyss Carmen Electras aerobic striptease träningsvideo på min faster externa hårddisk. Hur bra? ASBRA. Man har kul och tränar på samma gång, kan det ens bli bättre? Synd att det bara är den första skivan :( Har suttit och kollat igenom den nu och försökt lära mig känna igen lite steg och sånt, så nu kör vi!

123

Har verkligen inget roligt att skriva just nu. Det var nice igår och jag hade kul, men va sjukt trött när jag kom hem även om det inte blev sent. Är fortfarande helt seg och osocial så nu sätter jag på något serieavsnitt eller film. Tjing!


You got me, you don't need anybody else

NU ÄR DET FAN SOMMARLOV! Känner mig inte alls taggad, så får försöka låtsas, haha.
Ikväll så verkar det bli fest med snyggingen Sussie och även på fredag/lördag. Skolavslutningsfest ikväll och flyttfest i helgen. Bruden flyttar till Halmstad, känns helt sjukt att inte se henne i skolan varje dag! Men i sommar ska vi fan åka ner och hälsa på och hjälpa till med nattklubben :) Kommer bli nice, så jag deppar inte totalt ändå.

Nu jävlar ska jag ta och göra något sommarlovs-aktigt och vänta på att farmor ringer så vi kan fika. Ha en förjävla bra dag! Och om ni slutar imorgon; SUCKERS.


Fett tomt utan dig! Sussiie @ bdb

5 make-up trender


22:18

Imorgon är det skolavslutning och det ska bli hur skönt som helst, samtidigt som jag faktiskt får lite panik. Vad ska jag göra i sommar? Förra sommaren så hade jag ju välplanerade dagar och det kändes bra, men iår har jag inte den blekaste aning om vad jag ska hitta på. Europaresa vore ju inte helt fel, men att åka runt i en bil när man är åksjuk känns inte riktigt som den bästa idén jag någonsin haft..

Sommaren får helt enkelt bli som den blir! Nu ska jag iallafall gå och försöka hitta någonting att ha på mig imorgon. Svårt det där, när man aldrig har varit med om någon sån här skolavslutning förut. Kan inte fatta att jag har klarat av ett helt år på gymnasiet!
Klänning eller inte klänning, det är frågan...


17:21

Om ni bara visste hur det ser ut på mitt rum just nu! Det är (om möjligt) värre än vad det vanligtvis är och då är det fan illa. Ligger kläder all over och jag orkar inte ta tag i att hänga in dom igen. Så om någon skulle få för sig att komma hit och göra det åt mig så skulle jag inte tacka nej!
Fy, jag kanske får hänga in dom nu så jag kan äta lite snart. Är så sjukligt hungrig. Återkommer om 2 timmar eller så :)

12:01

Kom tillbaka från matsalen för typ en halvtimma sedan och nu sitter vi och väntar på att vi ska börja igen. Helt plötsligt så var jag jättepepp på brännboll, men nu regnar det hur mycket som helst, såklart. Blir tydligen inte alls någon spelturnering utan vi ska se på film. IGEN! Känner mest för att gå hem nu, är typ 8 personer från våran klass här, hehe.
Nu ska jag gå och pinas igenom en film till!


Snyggare än såhär blir det fan inte ;)

spelturnering <3

Imorgon är sista skoldagen! På förmiddagen så ska vi kolla på alla filmer och sånt som vi har gjort och efter lunch ska vi spela brännboll om det är bra väder. Men detta säger mig att det inte blir någon brännboll..

Och blir det ingen brännboll, så ska vi ha spelturnering. Jag känner lite såhär: 'oj, jag borde nog inte vara med eftersom jag kommer bli så uppspelt och förstöra för alla andra.'    SNÄLLA GUD LÅT MIG SLIPPA!

Shopping



on my way

On my way! Stallet om en sisådär 45 minuter. Har jag klippt gräset och städat som jag skulle ha gjort innan? Nej. VIlket innebär att jag kommer ha det stressigt som fan sen! Tjoho -.-

Somnade med en film på igår, så därför blev det ingen mer uppdatering. Och nu har jag ganska så bråttom, så om jag hinner visar jag er ikväll :)

Farmor kom in imorses och väckte mig två gånger trots att jag hade sagt att jag inte skulle till skolan idag. Blev lite småsur. Men andra gången hade hon med sig en tub med 6 mentosrullar i, då blev jag helt plötsligt lite gladare!
Nu ska jag äta upp min frukost (jordgubbar is the shit!) och sen bär det av till stallet.



osminkat funkar också har jag hört :)

touch and go

Sjukt dålig uppdatering nu i helgen, men tack vare Sandra har jag haft fullt upp! I lördags drog hon och Johannes med mig ut till överby för att shoppa och senare på kvällen så hade vi altanhäng. I söndags var jag i stallet och sedan hade jag och Sandra tantkväll, men det är mysigt det också. Och Twilight blir verkligen aldrig dålig <3
Blev alltså 1 linne, 1 tröja och 2 par shorts rikare i helgen. Ni får se det senare ikväll, för nu ska jag alldeles strax ta bussen för att göra en surprisevisit! Inte trevligt för fem öre, men tydligen nödvändigt.
Nej, nu måste jag sluta skriva här, vi hörs ikväll!


om jag bara kunde säga hur jag känner

Sitter i sängen och väntar på att Sandra och Johannes ska bli klara snart, så att vi kan åka ut till Överby. Men dom är sega, som vanligt.

Vanligtvis så äter jag ingen frukost med idag kände jag mig sugen på att ligga i sängen och äta medans jag kollade på ett serieavsnitt. Sagt och gjort, det blev naturell yoghurt med egen müsliblanding och jordgubbar. Svingott!

Nej, nu får jag fan ringa Sandra snart. Otålig som fan känner jag, haha.


Spår av dig




Jag saknar dig, baby.

LINA!



Lina, känner du igen tjejen eller? ;)

rökning är fint

Det är så synd att rökning är farligt, för det är fint. Ruskigt fint.
Jag vill ha en balkong med två stolar och ett litet bord som är fullt med tända ljus. Där vill jag sitta och kedjeröka, dricka vin och prata skit med tjejen som tänker och är precis som mig. Det är vad jag vill ha om ett par år.


Stallet




'HJÄLP!, en backe!'
'JAG FÅR INTE STOPP!'
'hahahahhahaha'

Den här sommaren kommer bli 32235 gånger bättre än den förra, även om vi inte står i samma stall!
Skratt hela tiden med er <3

Choklad och jordgubbar

Nu har jag gått runt ett par dagar och varit så sjukt sugen på att prova den nya Marabou chokladen med jordgubbsbitar i. Och gissa vad jag hittade i den lilla kiosken i stan! Blev så glad och förvånad att jag inte kunde låta bli att låta lite väl högt, haha.
Till alla er som är tveksamma - den är god som attan! Annorlunda, men smakar sommrigt och jag älskar ju bara frystorkade jordgubbar i lite allt möjligt :) En hit? Definitivt!


pic


1337


Man kan verkligen inte säga något annat än 1337. Imorgon ska vi ut och tävla på grusvägen, rida fel i skogen och vara ute ett par timmar. Bor ni i Velanda - håll er inne!

love



Jag är kär!
3000 kronor och skönheten blir din. Kommer från Bonadrag

längtan



Det är sånt här som gör en på riktigt sommarhumör. Jag ska nog minsann försöka börja filma!

Trailer: New Moon

THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON trailer in HD



Någon mer än jag som tycker att Bella ser annorlunda ut? Mer sminkad och sånt. Känns inte riktigt som henne faktiskt. Men OM jag ser fram emot filmen alltså :)

Update: NU VET JAG VAD DET ÄR, tror jag. Verkar som om hon har gått ner en del i vikt. Ryktet säger att Kristen har börjat röka och inte bara cigaretter.. Bra sätt att gå ner i vikt på? Nej, jag gillade den gamla Kristen mer!

RSS 2.0