stekarN

Ligger och steker i solen, hur varmt som helst verkligen! Skönt, men ändå jobbigt. Hör hur grannarna hoppar i sin pool hela tiden medans man själv ligger och dör i värmen med en liten sprutflaska - roligt.
Var tvungen att ta en liten paus eftersom jag nästan svimmar. Men nu är det dags att gå ut igen!

Förlåt för alla tråkiga inlägg utan bilder - det kommer!

Omogna_tjejer_97

Ikväll har min mobiltelefon lyckats bli snodd utav några omogna tjejer som ringer runt till mina kompisar. GREAAT! Blir så jääävla sur så att jag vill gråta. Själva mobilen är ju jättegammal så det är ingen förlust, men hade 180 spänn på kontantkortet OCH jag vill fan inte att dom smsar/ringer mina kompisar! Är änna mission impossible att berätta för alla att det inte är jag som smsar..

Kan verkligen tänka mig hur det är små fjortisar som springer runt och har hur kul som helst. Just nu är jag så arg att vi kan ju säga att det var tur att jag inte fick reda på vilka det var...

Nu går jag och lägger mig. Känner fan inte för att göra någonting atm.


Tagga

Kom precis ut ur dyschen och sitter nu med blött hår, osminkad och  i bara handduk och funderar på vad fasen jag ska ha på mig. Tänkte köra på klänning, men då är det ju en fördel om man har någon snygg...
Sandra och Jennie kommer förbi sen vid 7, även om ingång sker på egen risk. Så får väl försöka plocka undan det värsta, suck.
Iallafall; Nu gör vi oss iordning och börjar tagga!

Cruising på g

Bor man i lilla Trollhättan idag och gillar när det är massa folk på stan, då är det ikväll man ska befinna sig där. Cruising på g alltså!
Har legat ute i solen idag ett bra tag och även varit i stallet en sväng. Är så sjukt varmt! Skönt, eftersom vi ska vara ute ikväll. Funderar faktiskt på att ha en klänning på mig. Frågan är om det blir FÖR kallt bara, hehe.. Nu väntar jag på att farmor ska bli klar någon gång så vi kan åka ut till Överby. Ska köpa nylonstrumpbyxor och kolla efter någon söt klänning. Nej, dags att gå och tjata på farmor, tjing!

Lady Gaga

Solglasögon på gör vem som helst snyggare! Så sätt på dig ett par solglasögon och du kommer bli 3595 gånger snyggare direkt.
Ett rejält bra exempel på detta är Lady Gaga.

Lady Gaga vill att alla ska ha latex!

Nu ska jag ut och gå runt Björndalen, tjing!


Cheap Monday



Ur Cheap Mondays senaste kollektion

Vouge Italia



Steven Meisel för Vouge Italia

Skönhetstips!

Ska du fylla i dina ögonbryn? - Använd dig utav puder. En ögonbrynspenna håller längre, men puder eller ögonskugga ger ett mer naturligt resultat. Kapsla in pudret/ögonskuggan med hjälp utav ögonbrynsgele.

trött

Det är något fel på mig, det är en sak som är säkert. De senaste dagarna har jag gått omkring och varit trött som tusan. Spelar ingen roll hur mycket jag sover, jag vaknar upp tröttare ändå. Idag skulle jag ha pluggat massa för allt skolarbete som jag inte har lämnat in skall vara inne på fredag, men vad tror ni händer? Jo, jag somnar. Inte alls bra! Imorgon är jag ledig, men jag ska till skolan då och göra färdigt de sista grupparbetena.
Har alltså varit för trött för att göra någonting = inga blogginlägg. Men nuuuuuuuuu!

Utgång

Strax dax för att ta på mig och kila ner till spårvagnen. Utgång med Lina idag, kul som fan. Ha en trevlig kväll!

Skönhetstips!

Lyckades du somna med mascara på och sminkborttagningsmedlet är slut? Ingen fara! Spring ut till köket och hämta lite vegetablisk olja eller smör och lägg på lite bomull. Dutta försiktigt runt ögonen - voila, du har rena OCH återfuktade ögon.


Time to sleep

04:33 och ljust ute. Dags att gå och lägga sig kanske.
Somnade när jag kom hem ifrån stallet så har varit hur pigg som helst. Resulterade i ett långt bad med hårinpackning, massa insmörjning och framförallt; kastanjevatten. Så nu är jag ren, mjuk och brun. I'm loving it!
Imorgon (idag för de som ser det så) ska jag till pappa i göteborg. Står fest på schemat! Det ska vara på en strand så jag lär frysa som fasen och bli sjuk igen, men det får det vara värt :)
Nu: sängen. Godnatt!


Skönhetstips

Ska du på dejt eller fest och vill lukta extra gott?
Ta och häll i några droppar parfym i din bodylotion innan du smörjer in dig. Satsa på att ta parfym på halsen bakom örat och vid handlederna. Spruta ett moln i luften och gå igenom - med stängda ögon och mun!

1 2 3


Imorses gillade jag mitt hår - ända tills att jag kom till skolan. Nästan helt rakt, halvtrassligt och tråkigt. Någon som vill donera sitt lättstylade hår till mig?

Kristen och Ashley


Jag är fortfarande sjuk och har därför tillbringat dagen med att kolla på privileged avsnitt (bra serie, värd att kollas på). Tyckte att jag kände igen hon som spelar en av systrarna i serien och sen slår det mig: 'Shit, det är Kristen Stewart som är med i Twilight!'. Men när skulle hon ha kunnat vara med och göra den här serien när hon är upptagen med Twilight? Så jag kollade upp detta och tjejen till höger är alltså inte Kristen utan Ashley Newbrough. Jag inser själv nu att de inte är kopior utav varandra, men de är minst sagt lika.

sängen

Imorgon kommer det en uuunderbar DYI (Do It Yourself). Nu ska jag stänga av datorn, krypa ner under täcket och tycka synd om mig själv som är sjuk. Kanske råkar jag äta en liten glass också... ;)


grogg på g

Nu sitter jag på golvet nedanför soffan med min 'lilla' tekopp och väntar på att Sandra och the gang ska komma. Har lite övertemp och är förkyld, men det hindrar mig inte från att ha groggkväll. Så nu chillar vi järnet med våra groggar och har en trevlig kväll tycker jag!


DIY

Sovit. Hostat. Ätit glass. Hostat. Sovit ännu mer. Hostat osv.
Dagen har tillbringats hostandes i sängen. Jättetråkigt att ligga inne i ett rum med neddragna persienner när man vet att det är varmt och soligt ute, men det har ju fått mig att hitta en hel del nya bloggar och DIY:s. Jag har hittat ett speciellt som jag är nästan helt säker på att jag ska fixa inom en snar framtid. Självklart ska jag inte undanhålla det från er, utan det kommer. Men nu börjar teveprogrammet igen, tjing!

Trött

Jag känner mig trött. Och inte trött för att jag vill sova. Utan bara trött. På människor, på hur de beter sig. Jag säger som till de små velandakidzen; väx upp förfan.

Glassbilen

Nu har jag suttit här i 20 minuter och försökt listat ut vilken glass jag ska köpa ifrån glassbilen idag. Efter mycket avvägande och experthjälp av två kompisar så får det bli Smack och glassbåtar. Jag kommer antagligen ångra mig sen, men så kan det vara. Nästa gång får det bli något annat. Nu hör jag hur glassbilen ropar på mig med sin förförande melodi. Den får gärna skynda sig hit innan jag hinner ångra mig och bryter ihop totalt. För ja, att välja glass är fan inte lätt..


Svennebanan




Jag är som vanligt sjukt efter, men låten är kärlek. Fick höra den för första gången idag och har hört på den x antal gånger nu. Förr gillade jag verkligen inte Promoe, men fan låtarna är ju ganska nice.

Jag undrar bara: What's up with the video?

come on baby

Stallet idag, hästen har gal1 galopp! Men mysigt som fan att galoppera på sand hur långt som helst. På torsdag ska jag nog hoppa om jag kan få med mig någon.

Nu kommer min lilla 'nyhet'. Något som jag är sjukt glad över!
1. För ca ett år sedan brände jag mig på ett avgasrör så nu har jag ett stort ärr på högra vaden. Och häromdagen var jag på min gamla skola och pratade med skolsköterskan, så frågade han om jag hade anmält det till skolförsäkringen. Något jag inte har gjort. Men så sa han att det inte  var för sent att anmäla det nu och att om jag anmäler det nu kan försäkringsbolaget ge mig pengar för detta. Eftersom det inte är så kul att gå runt i klänning med ett stort ärr på benet.
2. Min socialarbetare sa häromdagen till min farmor att hon kanske kan fixa ett sommarjobb till mig = sjukt bra, med tanke på att jag inte har något.

Och så något jag inte är så glad över
Pengarna jag ska få för att jag egentligen bor hos pappa men nu bor hos farmor för att jag går i skolan här kommer nog antagligen att dröja ett tag, om jag nu får dom ens. För någon sötiZ (not) har nämligen anmält det som bedrägeriförsök. Kul? - inte ett dugg. Jag är inte direkt förvånad över att människan gör allt hon kan för att slippa betala.

Nu borde jag nog hoppa in i duschen och sen sova, men är inte trött för fem öre och känner verkligen inte för att duscha..


Defased @ Flickr










Foto: Defased @ Flickr

Utgång

Nu blir det utgång! Eller ja, ingång kanske man ska säga. Fest hos en kompis som ska flytta står på schemat! Så nu har jag en timme på mig att duscha och göra mig iordning.. Får nog bli att ta en senare buss!
Eftersom jag har lite smått bråttom så får ni faktiskt vänta med min lilla 'nyhet' tills imorgon.
Gotta run!

'jag råkade kasta en pinne på den'



- Va fan har du gjort?!
- Jag har inte gjort nåt. jag råkade kasta en pinne på den!
.....
- Robert, Robert. Sccch Sccch. Det är ju fan Åsefs bil! Göm dig!
- Vaddå göm dig?
- GÖM DIG! Dom får inte hitta oss. Shit.

Varför i hela friden har jag inte sett den här filmen?!
Imorgon ska jag berätta något riktigt kul (om det blir av) för er, SÅ STAY TUUUUNED!

Väx upp

Just nu sitter jag och dricker päroncider rätt ur flaskan, chattar och kollar runt på Youtube.
Det är sjukt roligt för det finns så mycket människor som verkligen gör bort sig på YT. Att sitta och skratta kan man göra i flera timmar. Men så finns det människor som bara gör att man blir sur. Man lyssnar på en video och kan inte låta bli att kolla på kommenterarna. Så möts man av detta:



Något fel är det ju uppenbarligen på folk. Jag är (surprise, surprise!) en riktig bitch ibland. Men det där, det tar fan priset. Skulle aldrig falla mig in att skriva detta. HUR tänker man när man skriver något sånt? Om hon inte är en omslagsbrud direkt och man kan sitta och halvskratta lite åt henne och sån så betyder inte det att det helt plötsligt är okej att skriva sånt.
Det här gäller typ allt men speciellt på nätet - det är INTE okej att skriva sånt. Har aldrig varit, kommer aldrig vara. Så snälla, väx upp.

Flash forever <3

Sitter i skolan nu och jobbar med flash. JAG ÄLSKAR DET <3 (ja, jag är ironisk) Mår inte direkt bra idag om man säger så. Får nog bli att gå hem. 1,5 timme kvar... Sängen, macka, serier, varm choklad. Gissa vem som är sugen?


Hej här kommer tjockishästen

Sjukt värd dag vill jag ju lova. Sluta tidigare, lagom väder, ridit. Mindre bra med dagen? Självklart var det ett par velandakidZ (killar ofc) som va tvungna att ropa efter oss när var påväg till busshållsplatsen. Man börjar faktiskt undra vad som händer när helt plötsligt killar som ser ut att  vara 12 år gamla får köra moppe och anser att de är gamla nog att ropa efter tjejer som är 3675 gånger snyggare och äldre. Helt ärligt? - jag blir äcklad.


Kommer bilder på Yaya imorgon när jag har hunnit redigera. Nu - sängen!

Time to go

Äntligen dags för att åka ut till stallet. Ska bli SÅ mysigt och dessutom ska en kompis till mig provrida en häst där ute. Känns sjukt bra. Slutar tidigare idag så ska åka till stallet vid 3 istället för vid halv 5. Sånt gillar vi! Vi gillar dock inte att något har hänt med min Mp3 så att den inte går att starta. Jag som hade tänkt att lyssna på musik i stallet och ta det allmänt lugnt. Men nej, så blir det tydligen inte. Undra om dom har en radio där ute...
Nej, nu ska jag plugga lite (läs: sitta inne på bilddagboken och läsa bloggar).


Ute i Alicias stall

Chadwick Tyler










Foto: Chadwick Tyler

Here on my own, holding on.

Just nu är jag något så otroligt glad. Jag ska ju äntligen få börja rida igen och den känslan är verkligen obeskrivlig. Det är det bästa som finns! Så för det är jag jätteglad. Men jag ska inte bara börja rida igen, utan jag ska även börja träna för tränare och tävla lite smått. Det är något jag har velat göra ett bra tag men har inte gjort det med tanke på att jag inte har haft någon häst att träna och tävla med osv. Men nu ska jag sätta igång på riktigt! Ska fixa grönt kort, medlemsskap i Trollhättans Sportryttare, lokallicens och sen kör vi på. Att klara någonting sånt här på egen hand känns så otroligt skönt. Jag klarar mig visst bra utan dig, tillochmed bättre.

Nu på tisdag ska jag ju som sagt ut och börja rida Yaya på riktigt. Ska planera lite mer nu har jag tänkt. På tisdags så får det bli en hel del lösgörande övningar och så ska jag försöka träna lite på vänster galopp. Detta kommer att bli bra!

Tävlingsperiod hösten 2009, here I come!


Ya Messerschmitt

Jag var ju som sagt och provred en annan häst; Ya Messerschmitt (Yaya). Såklart så skulle det vara jättevarmt så hon var helt seg. Så då bestämde jag mig nästan för att jag ville bli medryttare på Rominta. Men så sa Anna (ägaren till Yaya) att jag gärna fick komma och provrida igen eftersom hon inte  burkar vara seg, så i fredags var jag och provred igen.
Till att börja med så kände jag verkligen inte för att åka dit, eftersom jag mådde lite väl illa. Men det slutade med att jag åkte till stallet iallafall. Höll på att spy i stallet men det var bara att svälja och bita ihop. Red ut och stackars Anna fick cykla med. Gick hur bra som helst så vi bestämde att jag skulle bli medryttare på henne. Så på tisdag ska jag ut för första gången. Är lite smått nervös faktiskt, för jag ska vara där själv. Men jag tror att jag har koll på vart alla saker finns, så det ska nog lösa sig.

Jag tycker att det är ganska roligt att stallet Yaya står i faktiskt är samma stall som jag har ridit förbi en massa gånger och som jag har varit och fotograferat världens sötaste föl, Håkan, i. Stallet är sjukt mysigt och det står typ 4694 shettisar där, för dom har en shettisridskola ibland. Och vem älskar inte shettisar? Känner på mig att jag kommer trivas väldigt bra.


Bild: jennie-carlsson @ bdb


Lillplutten Håkan som står i stallet.

RSS 2.0