Tagga!

Igår vare filmkväll som stod på schemat. Hyrde fem olika filmer och såg en. Hatar att välja film, haha.

Ikväll så blir det utgång igen. Vet inet ritkigt vart jag ska än men eftersom jag ska med Nathalie så vet jag att det blir kul! Nu ska jag plocka lite i mitt rum snabbt innan hon kommer och sen måste jag göra mig iordning. GUD så stressad jag känner mig helt plötsligt.
Ha en trevlig lördag!


5549-23619



Jag är verkligen kass på att uppdatera nu känner jag! Om inte Micaela kommer till skolan imorgon så lär det komma upp ett inlägg imorgon bitti. Jag SKA skärpa mig, lovar.

Fest 20/3 -09 BILDER

fest @ Tessies bror


Possy, Nylander


Natha, Alicia, jag


Natha, jag


Natha


Käll, jag


Alicia, Frida, Amanda, Natha


André, Käll


André, Alicia, Käll


André, Käll, jag


Possy, jag


Jonatan


bdb-anton, jag


sovarNa


Fest 20/3 -09

Jag har redigerat bilderna och de kommer upp ikväll! Jag berättar mer sen, just nu får ni bara en video. Ciao!

Puss

Ha en bra fredag!


Oväntad twist

Är det inte sånt som är med i alla dokusåpor? En oväntat twist, någt du inte alls förväntat dig. Det är det här fast ändå inte.
En hund.

Är det möjligt att gråta tills man inte kan andas på grund utav en hund? Men å andra sidan var han inte bara en hund. Detta låter töntigt men han var nog min bästa vän. Det var ju han som kom fram och puttade på en när man grät. Han som låg vid ens fötter och sov. Han som väckte en på morgonen. Han som funnits där sålänge jag kan minnas. Och nu ska han på mindre än en minut bara försvinna. Sluta existera. Lämna mig.

Jag ska strunta i förmiddagslektionen och åka till Simba. Det HÄR är viktigt. Simba är viktig. Jag älskar dig ♥


Äntligen fredag!

Eller kan man skriva det nu? Egentligen är det inte ens fredag men det känns som om det är det. Jag önskar att det vore fredag kväll nu. Vad är det för speciellt med fredag då? Jo, imorgon är det dags för fest. Vi ska vara i en lägenhet och det kommer typ +35 personer. Så det ska bli lite spännande. Kan ju verkligen gå hur som helst eftersom det inte är säkert att alla kommer anmälda. Det har vi ju en liten erfarenhet av.

Med tanke på att jag slutar klockan fyra och då ska hem och göra massa saker så kommer jag nog inte att blogga imorgon. Klockan sju tror jag att jag ska befinna mig på förfest men jag vet inet ritkigt hur det blir med det än. Annars ska jag vara där klockan åtta och då ska jag ju hinna göra mig iordning, duscha, äta och ta mig dit. Stressigt kommer det att bli. Kommer nog upp bilder och kanske någon video i helgen. Oj, just det ja! Jag har ju glömt bilder från de två senaste festerna. Jag får helt enkelt lägga upp bilder från en hel del fester.

Ha en trevlig fredag!


Balmain RTW Fall 09



Foto: Style

Balmain är en utav mina favoritdesigner. Kläderna är allt som oftast klockrena. Jag skulle kunna bära allt på översta raden och speciellt klänningen i mitten och klänningen längst till höger på andra raden.
Vilken är eran favorit?

A&M

Hej!
Nu sitter jag och har multimedia, igen. Känns som att vi har det hela tiden just för tillfället! Egentligen tycker jag att det är riktigt kul, men nu har jag suttit och inte gjort någonting ett par lektion. Inte lika kul. Det ger mig lite tid att slänga upp en blogginlägg dock och det är ju bra. Om jag inte hittar någonting att göra så kanske jag slänger ihop ett kollage till bloggen. Men det lär ni ju märka isåfall.

Nu har Mela legat på sjukhuset inatt och jag tycker så himla synd om henne! När hon igår ringde och berättade att hon hade slangar i vänster arm så att hon kan få dropp, började jag nästan gråta. Dels för att jag själv kunde tänka mig hur ynkligt det måste kännas att ligga där i sängen med massa slangar och dels för att jag är livrädd för att något sådant skulle kunna hända mig. När jag sedan la på telefonen efter hennes beskrivelser så kände jag hur ont jag hade i armen..

Vad händer nu i helgen då? Någon som känner för att hitta på någonting kanske? Skulle ju ha gått på fest kanske rent av både fredag och lördag men det verkar som om det inte blir någonting av med något utav det. Tråkigt, menmen.

Nu ska jag ta och försöka skissa på ett CD-omslag eller nåt annat kul.

Gammal bild på mig och Mela när vi åkte buss helt normalt en dag efter skolan.

Grått - ett mellanting?



Anonym har så rätt så. Allt är grått. Något mellanting mellan rätt och fel. För vad man än gör så finns det alltid någon som inte tycker det är bra. Grått. Hela den här incidenten är grå!

Med de orden tar jag och stänger av datorn för att gå och lägga mig. Är dax för ännu en rolig dag i skolan imorgon. Enstöring, javisst!

Btw; Se till att bli frisk nu Mela och behöv för fan inte bli opererad! Saknar dig som fan.

Hit


Bild: Stylesightings

Fyra av fem - inte så himla dåligt. HIT, säger jag bara.

Rätt som blir fel

Nu blir det ett lite djupare inlägg.

Det är makalöst hur någonting man gör för att vara snäll lyckas bli så himla fel. Hur någonting man gör för att man har dåligt samvete, eller tycker att en person förtjänar att veta kan gå käpprätt år helvete rent ut sagt.
Ska man berätta för en person man nyss lärt känna eller ska man hålla det man lovat till en person man känt ett tag? Finns det någon som verkligen vet vad det rätta att göra är? För det vet inte jag. Men å andra sidan kan jag inte heller säga att jag ångrar mig. Visst, jag har gjort någonting fel genom att berätta. Men det var ju inte jag som gjorde saken. Inte jag, utan hon. Ändå så känns det som om det är mig alla är sura på. Det kanske stämmer. Jag hoppas inte det.

Om vi nu är bra kompisar så kanske hon förlåter mig. Kanske, kanske inte. Jag hoppas det iallafall. Alla kan göra fel, jag lyckas bara göra fel hela tiden.

Förlåt till alla inblandade.

Mediekunskap

Idag är jag verkligen sjukt trött. Redigerade aldrig några bilder igår för jag sov typ hela dagen och sen umgicks jag med Sandra. Tänkte ta med bilderna till skolan och göra det nu, men hann aldrig lägga in dom på mitt USB-minne.

Nu sitter jag och pluggar mediekunskap medans de andra är på idrott. Jag lyckades somna med fönstret öppet igår så har ont i halsen som bara fan idag plus att jag fortfarande känner mig seg efter helgens bravader = inte bra.

Nu i veckan blir det nog mest att försöka plugga så jag blir klar med mediekunskapen och på fredag är det 'fest'/groggkväll. Jag har fortfarande inte bestämt mig för om jag ska gå eller inte. Känner verkligen INTE för att festa just nu, usch.
Vad har ni för planer i helgen?


You're better than drugs

Det blev visst ingen uppdatering men jag har haft fullt upp! Igår fick jag ett samtal när jag satt och åt och det slutade med att jag lite senare befann mig nere i stan på groggkväll. Det var mysigt, förutom att jag idag mår väldans illa efter all cigarettrök som var i heeela lägenheten. Men det är sånt man får stå ut med.

Idag har jag sovit länge och varit på Överby en sväng med Sandra. Sen har jag gjort mig iordning för snart ska jag och Nathalie på fest :) Att träffa helt nya människor är (nästan) aldrig fel, så det blir nog nice.

Ha en trevlig kväll, det ska minsann jag försöka ha! Tar med mig kameran så kanske kommer lite bilder. Och bilder från festen i Edet förra helgen.


Dålig uppdatering

Förlåt för dålig uppdatering! Jag har bara inte orkat göra något annat än att kolla på serier. Uppdaterar imorgon.

Tracing



Nu är jag klar med min tracing uppgift. Skönt! Ska sätta mig och göra ett kollage nu, så kolla in senare.

på tisdag ska jag flytta ut ur mig själv


Bild: Stylorectic


Just nu sitter jag i skolan och har mediekunskap. Håller på med ett grupparbete om TV och film, det går sådär bra för mig kan vi väl säga.
Försov mig imorses så jag kom till skolan en halvtimme senare och nu mår jag bara väldigt illa och känner mig yr. Vrider jag på huvudet så tar det ett par sekunder innan resten hänger med och det gör mig verkligen illamående. Mela är inte här idag heller när vi skulle ha skrivit vårat manus till radioprogrammet vi ska göra. Inte så bra alls! Alla andra är nästan klara och har börjat spela in och vi... ptja, vi är lite sega.

Nu ska jag alldeles strax logga ut och sedan hoppas innerligt på att jag slipper ha nationella (muntliga engelska) idag!

Fint


Bild: Lookbook


Bild: Stylesightings


Bild: Stylesightings

Craving

För tillfället vill jag ha nitar på allt. Nitar på väskor, nitar på skinnjackor, nitar på kläder. Ja, ni fattar principen. Förra månaden införskaffade jag mig en väska med nitar på. Men nu har jag verkligen cravings på nitboots. Jag tror att jag tycker det är något av det snyggaste som finns!
Man ska aldrig säga aldrig. Snart kanske ni ser mig gåendes på stan i ett par..


Bild: The dark style

Stampa med Leroy

Party på hög nivå igår. Jag kände ju ingen annan där förutom Mela och så hennes kille Rasmus förutom att jag träffat Sara som hade festen en gång. Sen blev det väl lite för mycket lite för fort så Mela och Rasmus gick hem. Eftersom jag skulle ta bussen hem så stannade jag hos Sara. Det var lite pinsamt i början men efter lite dricka och prat så trivdes jag jättebra faktiskt. Massa sjuntorpare kom dit och då var det 'Stampa med Leroy' som gällde vill jag lova. Partymovesen #1?
Tiden flög förbi och helt plötsligt var det dags att springa till bussen. Tråkigt som fan eftersom jag var på topp då, men jag var ju tvungen att komma hem på ett eller annat sätt. Bilderna får komma imorgon, för nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. har mått lite halvt illa idag, hehe.

Ingen har väl missat 'Stampa med Leroy'? Här är den igen om du har missat den eller bara vill se den igen.

Parteeey

Igår var riktigt kul. Mela hade ju som sagt med sig sin kamera, men jag tror att det blev taget ungefär 5 kort. Jag har inte fått se dom än, men antagligen finns det ingen bra som kommer komma upp på bloggen. Ni får tänka er hur det ser ut!

Idag blir det fest i Edet. Funderar på om jag vågar att ta med min kamera. Om jag gör det så kommer det komma upp bilder, annars kanske någon annan har bilder jag kan låna.

Nu ska jag ta och städa mitt rum och sen ska jag börja göra mig iordning. Btw, bilden jag gjorde på förra inlägget; jag såg nu att jag glömt av ögonbrynen (n) Lite fail. Får ta och göra dom imorgon.


Se upp i backen annars får ni hundra hål i nacken

Alltså, har man skillzzzz eller vad? Såhär har jag spenderat en del av min kväll och vi kan ju konstatera att detta verkligen INTE är min starka sida. Men härifrån kan det ju faktiskt bara gå uppåt :D
 
 

Resten av min kväll har jag tillbringat funderandes och letandes. Jag har funderat lääänge över vad jag ska ha på mig imorgon och sen fick jag ju såklart leta efter allting också. Vart är det jag ska då? Jo, till Branäs. LBS och Lichron sticker till Branäs över dagen och gör backarna lite osäkrare. Så håll er inne! Mela (<3) tar med sig sin kamera så det kommer nog komma upp ett par bilder och förhoppningsvis någon film också.
' SE UPP I BACKEN ANNARS FÅR NI HUNDRA HÅL I NACKEN'
Med de orden går jag och duschar så att jag kan lägga mig någon gång för jag ska åka härifrån senast fem imorgon. Dvs om ca fem timmar. Mycket sömn inatt, ja.

020309 - måndagens outfit


Tights: Gina Tricot  Tröja: Thailand  Jacka: Gina Tricot  Örhängen: Thailand  Armband: Thailand+lindex  Halsband: Ur&Penn  Ring: Indiska  Skor: Extremt smutsiga Converse

Fruktskål

På multimedia ska vi göra en 3D-fruktskål med olika frukter i. Självklart ska jag vara extra krånglig och göra en annanas. Själva annanasformen är lätt, men sen kommer bladen och de där konstiga sakerna på annanasen. Har suttit extremt länge och försökt få till detta och det går inte så himla bra. Sen ska vi visst ta och göra om en bild på en människa till en sorts vectorgrafik. JIPPI!

Nu ska jag ta och åka hem, för vi ska sitta och läsa resten av lektionen och jag har inte min bok med mig. Så nu får jag sluta en halvtimma tidigare. Det är inte så mycket tidigare egentligen men det känns jätteskönt. Jag har med mig bilderna hem idag så nu får ni en update i eftermiddag.


In i studion del 1+2

Jag och min kära klassis Alicia gör en egen miniserie nu när vi har musik på Estetiska. Världens bästa serie såklart. Det kommer att komma tre avsnitt och eftersom jag inte har visat de två första mästerverken så tänkte jag att nu är det minsann dags! Titta och njut.


Unknown



Någon som vet hennes namn?

Modelstyle


Ljudet av ditt hjärta

Det blev ingen uppdatering igår. Anledningen till det var att klumpig som jag är så glömmer jag skivan med bilderna i skolan. Sen så var jag så himla trött när jag kom hem så att jag inte ens orkade starta datorn.

Idag har jag inte gjort något annat än att varit hos tandläkaren (hur äckligt?) och legat i sängen och läst 'Ljudet av ditt hjärta'. Gud va jag ångrar att jag inte läste böckerna på engelska. Jag kanske ska läsa om dom fast på engelska?
Jag har alltså varit sjuk idag, vilket innebär att jag fortfarande inte har några bilder från studion, så de kommer upp imorgon stället.

Nu ska jag ta och göra ett till kollage. Vad det blir? - Hemligt. Kolla in senare för att ta reda på det!


Behind the scenes

Jag och Erika har tillbringat en timme i studion nu istället för att vara med på idrotten. Eftersom vi börjar Mattelektionen snart (och jag vet inte hur jag ska klara det för GUD va hungrig jag är!) så får ni bara en behind the scenes bild nu.
Nu ska jag gå och bränna bilderna på en skiva, uppdaterar senare!


Hopeless, breathless, baby can't you see?

Överby m Carro

010309

dagens outfit
Tights: Gina Tricot Väska: Zara Genomskinligt linne: Cubus Tröja: Forever21 Armband: Thailand

Vår 2009

Kollage killkläder våren 2009

Fick bli ett kollage med vårkläder för killar. Letar ni efter inspiration? Klicka HÄR.
Puss ♥

Bildredigering

Jag har ägnat kvällen åt att redigera bilder som jag tog idag när jag var ute. Helt plötsligt när jag kollar på klockan så är den 3. Så nu är det dags att sova, för trött som satan det är jag minsann.
Imorgon (eller idag, beroende på hur man ser det) ska jag kanske till Göteborg eller så blir det Överby med Carro. Vi får se vad som händer. Ni kan iallafall vara säkra på att det kommer komma upp ett moderepotage - MISSA INTE!

Puss ♥

Järnvägsbron i Trollhättan

RSS 2.0